Werken bij Dokz

Werken bij Dokz

Lijkt het je leuk om te (leren) werken in de horeca? Horecavaardigheden te leren/verbeteren en werkervaring op te doen? Dan ben je bij Dokz aan het juiste adres!
Wij bieden leerwerkplekken en dagbesteding in onze lunchroom. Dit kan in de keuken en/of in de bediening. We kijken graag samen met jou wat passend is.
Binnen onze lunchroom word je goed begeleid door onze zorg- en horecaprofessionals.


Dokz is een kleinschalige lunchroom, waar ontwikkeling centraal staat. Wij zien dit ook wel als een doorstroom locatie.
Heb je nog geen ervaring in de horeca? Dan krijg je hier de kans om je talenten te ontdekken. Je leert welke vaardigheden bij het horeca vak komen kijken. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan werknemersvaardigheden. Heb je de basis onder de knie en wil je meer uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te stromen naar locatie De Eetkamer.

Gaat het werken in de horeca je al goed af, maar is de stap naar regulier werk (nog) te groot? Ook dan ben je welkom bij Dokz! We kijken samen welke vaardigheden verbeterd kunnen worden en we trainen je om zo zelfstandig mogelijk aan de slag te gaan. Zo helpen wij jou om de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen.

Aan de slag
Je begint bij ons met een intakegesprek. Samen kijken we naar jouw wensen en mogelijkheden. Bij Dokz leer je zo veel mogelijk door praktijkervaringen op te doen. Dat betekent bijvoorbeeld dat je direct meewerkt in de keuken of in de bediening. Je leert ook wat het inhoudt om een goede werknemer te zijn, hoe je omgaat met collega’s, je werkgever en natuurlijk met gasten. Daarnaast is er ook ruimte om te werken aan persoonlijke leerdoelen en je sociale vaardigheden.

Toekomstperspectief
Je bent bij Dokz welkom zo lang je bij ons kunt en wilt blijven leren. Als je er klaar voor bent om naar een andere werkplek te gaan, kijken we samen met jou naar de mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld doorstromen naar De Eetkamer, maar ook op zoek naar een betaalde baan, vrijwilligerswerk of een andere leerwerkplek.

Ben je enthousiast geworden en/of wil je meer weten over de mogelijkheden om bij Dokz te komen werken? Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek!

Dokz is een horecalocatie die gerund wordt vanuit het team van lunchroom De Eetkamer. De Eetkamer is een lunchroom waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Dokz is een opstap voor het (leren) werken in de horeca, Daarnaast biedt Dokz ook een vervolgstap waarbij een meer reguliere werksetting centraal staat.