Over ons

Over ons

‘Ieder mens heeft talent!’

Dokz is een lunchroom waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (leren) werken. Onze medewerkers worden opgeleid om zo volwaardig mogelijk mee te kunnen draaien in de maatschappij. Zij worden daarbij begeleid door een team van ervaren en deskundige begeleiders. Wij vinden gelijkwaardigheid hier in erg belangrijk: de begeleider staat naast de medewerker en biedt, waar nodig, een helpende hand.

Binnen Dokz staat ontwikkeling centraal. Dit op professioneel gebied (‘hoe word ik een goede horecamedewerker’) maar ook op persoonlijk vlak. Wij bieden de ruimte om te leren en ontdekken en creĆ«ren daarnaast een veilige omgeving om te kunnen vallen. Er wordt altijd nabijheid geboden en een hand uit gestoken om te helpen opstaan.
Wij denken in mogelijkheden en proberen iedereen in zijn eigen kracht te zetten. Wij weten het namelijk zeker: ieder mens heeft talent!

Dokz is een doorstroom locatie van en naar lunchroom De Eetkamer. Beide locaties worden gerund door het zelfde team. Neem ook eens een kijkje op de website van De Eetkamer!